Agressie, en daarna ?

Nieuw doelgroep met nieuwe kleur.

Vanaf 1 november 2017 zijn we gestart met het helpen en steunen van een nieuwe doelgroep. We zijn hiermee gestart omdat we regelmatig gesprekken voeren met mensen over hun verleden. Een verleden waar buiten agressie en geweld ook seksueel misbruik heeft plaats gevonden. Een onderwerp waar je niet zomaar met iedereen over wil en durft te praten. Daarom zijn we gestart met "Misbruik(t), en daarna?


Bij Misbruik(t), en daarna? vindt u lotgenoten voor vrouwen en mannen die seksueel misbruikt zijn in hun (recent) verleden. En daarom gaan we werken met begeleiders die in hun eigen verleden hier ook mee te maken hebben gehad. Seksueel misbruik is niet alleen van vroeger.. Het gebeurt nog steeds. En wel bij 1 op de 4 meisjes en 1 op de 6 jongens onder de 18 jaar. Ook gebeurt het bij 1 op de 8 sporters op jonge leeftijd. Dit is de realiteit....

Het gebeurt anno 2019 nog steeds.


Heeft u ervaring met seksueel misbruik en beïnvloed dat nog steeds uw leven en kunt u wel hulp en steun gebruiken dan is een maatje achter uw eigen voordeur misschien een oplossing.

Wilt u persoonlijke begeleiding via een maatje achter uw eigen voordeur of heeft u vragen hier over neemt u dan gerust contact met ons op via ons contact formulier of start een chatgesprek. Ook kunt u ons bellen of een email sturen.

Chat met ons...

Als u het moeilijk vindt om tegenover iemand te zitten om over uw misbruik verleden te praten dan kunt u het eens proberen om met ons te chatten.

Bij chatten kan je namelijk in je eigen veilige omgeving advies vragen of een gesprek voeren zonder dat iemand tegenover je zit. Ook bent u niet hoorbaar voor andere personen in de zelfde ruimte waar u zit. Chatten gebeurt altijd in een privé chat en is dus niet zichtbaar voor andere. Ook gaat u altijd met een ervaringsdeskundige in gesprek die het zelf ook heeft meegemaakt. 

Wij beschikken over Vrouwelijke en Mannelijke ervaringsdeskundigen

Deze nieuwe folder van Misbruik(t) , en daarna? is binnenkort

voor u verkrijgbaar